HTML

Friss topikok

  • Eszter98: Lamborgini Gallardo! (2009.05.20. 18:44) NYEREMÉNYJÁTÉK
  • Eszter98: nem rossz az oldal... (2009.05.18. 14:11) a blogom

Archívum

Utcai autó készülhet a Porsche RS Spyderből

2009.05.18. 14:47 :: péter231

Az RS Spyder az utóbbi években világszerte uralta a sportkocsi-prototípusok LMP2-es kategóriáját, sőt, abszolút győzelmeket is szerzett jóval erősebb ellenfelekkel szemben. A hírek szerint az eredetileg csupán 775 kilogrammos, bő 500 lóerős versenygép vázszerkezetét és motorját megtartanák az utcai modellben, csak a karosszériát módosítanák úgy, hogy két felnőtt számára kényelmes, szélvédett belső teret alakíthassanak ki benne. A pletykák szerint a 3,4 literes V8-as turbómotor teljesítményét 400 lóerőre mérsékelnék, hogy növeljék az élettartamát, de az utcai Spyder így is hasonló teljesítmény-tömeg arányt nyújtana, mint a Carrera GT, mivel a tömege semmiképp nem haladná meg az egy tonnát.

Ezzel a Porsche is abba az irányba mozdulhat el, mint a többi sportkocsigyártó: a teljesítmény további növelése helyett a tömeg és a légellenállás csökkentésével érnék el, hogy csúcsmodelljük nagyobb vezetési élményt nyújtson, mint korábban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menoautok.blog.hu/api/trackback/id/tr891128765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása